2023. július 24., hétfő

Soul Plate

 

Soul Plate



Dél-koreai minisorozat, 2019

Főszerepben: ASTRO, Ahn Sol Bin

Műfaj: fantasy, gasztronómia

Epizódok száma: 6 (10-15 perces részek)

Korhatár: 15


Ismertető: Ez egy pillekönnyű gasztronómiai reklámfilm az ASTRO tagjaival, akik száműzetésben élő angyalokat alakítanak. CHA EUN WOO, JINJIN, MJ, MOONBIN, SANHA és ROCKY vezeklésből éttermet üzemeltetnek, ahol különleges ételekkel gyógyítják a lelki sérüléseket. Az angyali srácok mellett főszerepet kap még Ahn Sol Bin, a LABOUM lánycsapatból. Ő játssza Soopiát, aki a nagyapjától átveszi a zöldség-gyümölcs farmot, és ezzel együtt a Soul Plate megrendeléseinek kiszállítását. A lány az étteremben döbben rá, hogy a konyhafőnök nem más, mint az a fiú, aki rendszeresen felbukkan az álmaiban.




Véleményem: Nagyon aranyos és megható kis sorozat. Ki ne szeretné, ha angyali szakácsok főznének neki? Igazi csemege az ASTRO rajongóinak, szerintem még a forgatási jeleneteket is imádni fogják a stáblistánál. Halványlila elképzelésem sincs, hogy a 15-ös korhatárt mi indokolja. Az étterembe látogató vendégek története szívhez szóló ugyan, de lelkileg nem megterhelő. Úgy érzem, hogy fölé lőtték a besorolást, a 13+ bőven megfelelő lenne. Engem a 4. epizódban tálalt sztori érintett meg a legjobban.



Korgó gyomorral nem érdemes elkezdeni! A sorozat egyetlen mellékhatása, hogy az ínycsiklandó fogásokkal garantáltan kedvet hoz a koreai konyha kipróbálásához. No meg persze az ASTRO-hoz, ha valaki eddig nem ismerte volna ezt a csodálatos K-pop csapatot! 



A magyar fordítást Kati (lsghungarianfanpage) készítette Moonbin emlékére. A sorozat azonos címen megtalálható az Ázsia Ékkövei oldalon és a Videán.

Teaser:


Kérlek segíts, hogy az ASTRO koncertfilmje is elérhető legyen a Rakuten Vikin!!!

Az alábbi linken lehet kitölteni a kérvényt: STARGAZER: ASTROscope

A kitöltésnél ezeket az adatokat kell megadni: STARGAZER:ASTROscope, South Korea, movie, Hungary

Köszönöm!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése